Castiga o crema hidratanta DAY & NIGHT cu Phytocelule stem Argan si ulei de jojoba

Cremele naturale MariaMaria.ro de la Midal Beauty sunt un rasfat pentru tenul tau, uleiurilor si extractele active naturale se implesc sinergic cu celulele stem vegetale din argan in formule unice de creme naturiste ce aduc prospetimea, luminozitatea si fermitatea in mod natural pe orice chip.

Pentru a vă alege crema pe care doriți și credeți că e potrivită pentru tenul vostru, accesați acest link care vă va duce către catalogul de pe site-ul cosmeticănaturistă.ro

1. Ai tenul gras, sensibil si iritabil? Alege “Crema hidratanta DAY & NIGHT cu Phytocelule stemArgan si ulei de jojoba”.
2. Ai tenul uscat, devitalizat, sensibil si predispus la formareade riduri? Alege formula urmatoare :“Elixirul cu acid hyaluronic, musetel si Celule stem argan” si “Crema nutritiva DAY & NIGHT cu phytocelule stem argan si extracte de rosa mosqueta”.
3. Zona ochilor este punctul tau slab ? Alege “Elixirul cu acid hyaluronic, extract de musetel si Celule stem argan” si astfel hidratarea, prospetimea si luminozitatea vor reveni si se vor mentine pe chipul tau!

Ce trebuie să faceți?

- Intrați pe site-ul Cosmetică Naturistă.ro , alegeți-vă produsul pe care credeți că l-ați folosi pentru tenul vostru.
- După ce l-ați ales, vă rog să îmi lăsați link-ul produsului intr-un comentariu la articol și să spuneți părerea voastră sinceră despre produsul ales.
- După ce ați lăsat comentariul, asigurați-vă că pagina Aniela Deby are like de la voi. Nu de alta, dar vreau ca premiul să fie trimis către un cititor valid.
- Dați share pe facebook acestui articol.

Sursa: deby.ro | Tragere la sorti | Expira:18 martie • Participa Aici •