Castiga noul parfum Fleurs de Cerisier Eau Première

Vine, vine primăvara! Razele blânde ale soarelui luminează livezile din Luberon, trezind la viaţă primele flori de cireş care încep să îşi facă apariţia pe ramuri. Şi iată că apare şi ea, respirând prospeţimea noii miresme de sub cireş, iar gândurile sale zboară spre un buchet în care sunt prinse vise pline de bucurie şi amintiri frumoase. În anul 2015, L’OCCITANE descoperă Fleurs de Cerisier Eau Première, o apă de toaletă delicată şi fructată, la fel de pură şi reconfortantă ca primele flori de cireş.

Impreuna cu L'OCCITANE te invit sa te inscrii la concurs pentru ca iti oferim in dar acest parfum minunat, “o compoziţie de flori, delicată şi reconfortantă, imaginând primele flori de cireş cu notele lor fructate, proaspete", dupa cum spune chiar creatorul sau. Parfumul Fleurs de Cerisier Eau Première este inspirat de primele flori de cireş care apar pe ramurile mângâiate de primele raze ale primăverii. Parfumul se deschide cu note de lămâie, coacăze negre, pepene verde, pentru ca mai apoi sa-si faca loc aromele de fructe şi flori de cireş, violetă, trandafir. Miresmele finale sunt lemnoase, parfumul lasand in urma note discrete de mosc.

Ce trebuie sa faceti pentru a castiga un parfum Fleurs de Cerisier Eau Première:

- Dati un Like paginilor L'OCCITANE en Provence Romania si Pentru Dive
- Share concursului pe pagina voastra
- Intr-un comentariu (pe Facebook sau pe blog) lasati un mesaj frumos pentru o femeie draga din viata voastra, asa de inceput de primavara

Sursa: pentrudive.com | Tragere la sorti | Expira:23 februarie • Participa Aici •