Castiga invitatii duble la filmul Ascensiunea lui Jupiter

S-a nascut sub cerul noptii si astrele au stiut ca ii este predestinata maretia. Ea insasi a crezut mereu in steaua ei norocoasa. Dar realitatea cruda ii amintea la fel de des ca este o simpla menajera. Asta pana intr-o zi, cand totul se schimba si la picioare i se asterne intreg universul. Numele ei este Jupiter. Si batalia pentru lumea noastra incepe cu ea.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la filmul Ascensiunea lui Jupiter, valabile la Cinema City Sun Plaza doar de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Pentru a putea participa la acest concurs trebuie sa fii membru 121, sa ai domiciliul in Bucuresti, sa raspunzi corect la intrebarea de concurs si astfel te vei califica la tragerea la sorti. De asemenea, participantii trebuie sa aiba completat domiciliul in profilul personal de pe 121.ro!

Sursa: 121.ro | Tragere la sorti | Expira:19 februarie • Participa Aici •