Castiga doua pachete de indragostiti de la Nemira

Unele dintre cele mai faine cadouri de Valentine’s Day sunt, fără doar și poate, cărțile. Doar toți bookaholicii din lume știu că acestea sunt darul perfect, nu-i așa? Mai ales dacă conțin povești de dragoste (cu puțin sirop, stranii, minunate), numai bune de consumat în această perioadă dedicată lui Cupidon. Iar literatura de dragoste nu e numai cea comercială, există sute (de mii?) de volume de beletristică de calitate, care au în centrul lor, într-un fel sau altul, cuplurile, relațiile amoroase, poveștile de iubire de tot soiul.

Punem la bătaie, așadar, două pachete de îndrăgostiți de la Nemira:

– Pachet „Poveste de dragoste”, care conține patru titluri, astfel: Niveluri de viață, de Julian Barnes – cronica noastră aici, Până când m-a cunoscut, de Julian Barnes – cronica noastră aici, Din toate bogățiile, de Stefano Benni, Cel mai mic sărut pomenit vreodată, de Mathias Malzieu – cronica noastră aici;

– și Pachet „Lady”, care conține trei volume, astfel: Cartea dragostei, de Phillipa Fioretti, 7 Povești de dragoste, o antologie cu texte semnate, printre alții, de F.M. Dostoievski, Edgar Allan Poe, Oscar Wilde, Guy de Maupassant, Stefan Zweig, și Povești cu și despre femei, de Michelle Jackson și Juliet Bressan.

Pentru că, recent, Laura a scris un material cu Cele mai frumoase citate despre iubire (de unde vă puteți inspira), cerința pentru a intra în concurs este să postați și voi un citat despre iubire – puteți alege orice fel de fragment, mai lung sau mai scurt, din literatura română sau din literatura străină, din eseuri sau orice alt tip de carte de non-ficțiune, precizând cartea și autorul, sau numai autorul, etc. Altfel spus, aveți o libertate deplină în selectarea fragmentului preferat de voi.

Sursa: bookaholic.ro | Tragere la sorti | Expira:13 februarie • Participa Aici •