Castiga bilete la filmul horror „Femeia în Negru 2: Îngerul Morţii”

În urmă cu 40 de ani, la Eel Marsh House a fost dezvăluit secretul ei întunecat. De atunci, în conacul din ţinutul mlăştinos, sumbru şi izolat, pare că nu mai locuieşte nimeni. Însă ea nu a plecat de fapt niciodată. Prezenţa ei malefică se simte în fiecare colţ al casei, în fiecare adiere, în fiecare privire fugară. Şi, curând, răul se va dezlănţui din nou.

Răspunde la întrebarea de concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble la filmul horror „Femeia în Negru 2: Îngerul Morţii”. Invitaţiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, de luni până vineri. Câştigătorii vor fi afişaţi pe site în 23 februarie şi vor putea merge la film cu buletinul şi cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conţine perioada de valabilitate a invitaţiei.

În ce dată va fi lansat în cinematografele din România filmul „Femeia în Negru 2: Îngerul Morţii”?

- 14 martie
- 20 februarie
- 3 aprilie

Femeia în negru nu iartă niciodată. Femeia în negru nu pleacă niciodată. Şi nu te va lăsa nici pe tine să pleci… Lasă-te atras într-un joc terifiant în „Femeia în Negru 2: Îngerul Morţii”, un film distribuit de Freeman Entertainment.

Sursa: cinemarx.ro | Tragere la sorti | Expira:23 februarie • Participa Aici •