Castiga 5 perne fantezie si 3 lenjerii de pat

Unica.ro și Planifică Neprevăzutul! ți-au pregătit 8 cadouri speciale! Câștigă una dintre cele 5 perne pentru romantici sau una dintre cele 3 lenjerii de pat în care vei adora să adormi.

Cum te înscrii?

Pentru a participa la concurs, tot ce trebuie să faci este dai like paginii de Facebook Planifică Neprevăzutul și să completezi formularul de mai jos cu datele tale și răspunsul la întrebare, și poți câștiga unul dintre cele 8 premii!

Despre Planifică Neprevăzutul

De mai bine de 1 an, campania Planifică Neprevăzutul! oferă tuturor femeilor și cuplurilor, prin intermediul specialiștilor implicați în campanie, informații și recomandări cu privire la metodele contraceptive disponibile și utilizarea lor corectă, precum și sfaturi legate de viața sexuală. Cât de eficiente sunt anticoncepționalele și pilula de a doua zi, ce mituri trebuie corectate pentru o utilizare corectă a acestora, cât de riscantă este metoda calendarului, ce efecte are masturbarea și multe alte subiecte sunt prezentate corect de specialiștii campaniei. În plus, echipa de medici răspunde la toate întrebările primite pe adresa de e-mail doctorul@planificaneprevazutul.ro, personal și confidențial.

Sursa: unica.ro | Tragere la sorti | Expira:24 februarie • Participa Aici •