Castiga 4 sedinte Olimpic Body Fit

La Olimpic Gym te antrenezi doar de 2 ori pe saptamana si numai 20 de minute sedinta. Cel mai nou si modern concept de fitness din Germania face posibil acest lucru. Acest lucru trebuie sa il simti si tu macar o data! Tehnologia Miha Bodytec este un avantaj inovativ care foloseste principiul antrenamentului prin electrostimulare, fiind deja utilizat de catre atleti profesionisti, fizioterapeuti si antrenori personali, precum si în centrele de fitness, înfrumusetare si wellness de elita.

Sedinta dureaza 20 de minute si echivaleaza cu 6 ore de antrenament clasic la sala de fitness; Aparatul functioneaza cu succes atat pentru pesoanele care doresc sa slabeasca si sa isi tonifice musculatura rapid, cat si pentru persoanele cu dureri de spate, probleme cu ligamentele sau aflate in recuperare medicala. Kudika.ro si Olimpic Gym te invita la concurs!

Spune-ne pe Forumul Kudika.ro cat dureaza o sedinta de Olimpic Body Fit si poti castiga cele 4 sedinte Olimpic Body Fit oferite de Olimpic Gym. 
Concursul se desfasoara in perioada 26 februarie -12 martie 2015 ,iar castigatorii vor fi anuntati in intervalul 12-18 martie 2015

Sursa: kudika.ro | Tragere la sorti | Expira:12 martie • Participa Aici •