Castiga 3 cadouri feminine, elegante si delicate

Barbatii afirma ca e greu sa fii femeie, femeile afirma ca… e greu sa fii femeie. Nimeni nu vorbeste despre mandria de a fi femeie! Eu sunt mandra ca sunt femeie iar motive am o mie. Pornesc de la simplul fapt ca suntem indispensabile societatii, ca ne maturizam mai repede decat barbatii, ca un lucru minuscul ne poate aduce fericire deplina. Sunt mandra si pentru ca noi femeile nu trebuie sa ne ascundem sentimentele, ca nu ni se pare rusinos sa plangem. Deasemenea, nu suferim de daltonism, aceasta fiind o maladie intalnita foarte des la barbati, foarte rar la femei.

Pe latura comica(dar adevarata), noi femeile avem sanse mai mari sa prindem un taxi decat barbatii, in caz de incendiu/cutremur etc., femeile sunt salvate primele. Si, evident, ziua femeii este recunoscuta oficial in toata lumea.

Si daca tot vorbim de Ziua femeii, va spun cu entuziasm ca iLUX desfasoara in cel de-al doilea numar al revistei online alegria un concurs cu 3 premii minunate. 

Concursul se numeste Mandra ca sunt femeie si se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor care se simt inspirati si care pot oferi premiile femeilor dragi ca si cadouri de 8 Martie.
Spune pe site un motiv pentru care esti mandra ca esti femeie si poti castiga :

Stackers Set 3 cutii bijuterii 
Portofel Anuschka Dazzling Rose 
Set manichiură Balance

Sursa: touchofadream.ro | Tragere la sorti | Expira:1 martie • Participa Aici •