Castiga 2 invitatii duble la concert Sore & Band din TRIBUTE club

Am urmarit-o crescand pe micul ecran, iar acum putem s-o vedem în sfarsit pe scena LIVE-ului, în Calea Victoriei 118. Joi, pe 19 februarie, începem weekend-ul cu Sore si al sau band, care dau startul petrecerii în TRIBUTE.

The Colours promit sa aduca multa culoare de fiecare data. De aceasta data, noi promitem multa muzica buna, cele mai cunoscute hituri, un vibe fresh si o seara de vineri cum altfel decat LIVE, pentru ca, dupa nenumarate petreceri grozave cu The Colours, stim ce urmeaza. Pe 20 februarie, The Colours, în TRIBUTE.

Zilele de sambata sunt zilele petrecerilor. Lumea e în cautare de LIVE, voie buna si oameni frumosi. Aici intervenim noi, pentru ca TRIBUTE e locul în care LIVE-ul e la el acasa, iar cand cei de la FreeStay sunt cu noi, Calea Victoriei rasuna.

Biletele vor fi disponibile în serile evenimentelor, în zona de acces a clubului, începand cu ora 22:00. Biletul pentru evenimentul sustinut de Sore & Band va fi disponibil la pretul de 20 lei, iar biletele pentru evenimentele sustinute de Freestay si The Colours, la pretul de 30 lei.

Participa la concurs in perioada 17 – 19 februarie 2015, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la concert Sore & Band din TRIBUTE club!

Raspunde la urmatoarea intrebare: Cand are loc concertul sustinut de Sore&Band din Tribute club?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira:19 februarie • Participa Aici •