Concurs: ULTRAhiturile ANULUI 2014 aduc … o minivacanta de neuitat

Fă un clasament al celor mai bune (minim) 10 hituri ale anului trecut. Trimite-ni-l şi luni 2 februarie afli dacă ai câştigat o minivacanţă în 2 într-un oraş european (din afara ţării), oferită de Agenţia de Turism “Ultramarin”! Să fie de neuitat depinde apoi … de voi 2!

Poţi adăuga topul sub formă de comentariu la acest articol (caută mai jos), la articolul despre concurs publicat pe facebook pe 3 februarie sau îl poţi trimite prin e-mail la comunicare@radiotimisoara.ro, menţionând în fiecare caz, obligatoriu, prenumele (preferabil şi numele), localitatea de unde ne asculţi de obicei şi primele 7 cifre din CNP.

Ai in pagina de concurs, orientativ, VIDEOplaylisturi cu câteva dintre hiturile internaţionale şi respectiv româneşti pe care le-am difuzat în 2014 (ignoră , dacă poţi, ceea ce vezi, concentrează-te pe ce auzi, la radio muzica e cea care contează!).

La fiecare piesă apare scris interpretul şi numele piesei, pentru a putea face tu mai uşor clasamentul. Evident poţi adăuga şi alte piese difuzate intens la radio în 2014.

Sursa: radiotimisoara.ro | Tragere la sorti | Expira:2 februarie • Participa Aici •