Concurs: Castiga premii oferite de Sephora

Participa la concurs, voteaza copertile ELLE preferate si poti castiga unul dintre cele 5 premii oferite de Sephora!

Premiul I consta in Sephora Outrageous Rouge, Sephora Dramatic Line, Sephora Ultimate oil-in-gel lipstick remover si Sephora It Palette Neutrals)
Sephora Outrageous Rouge – Acest ruj lichid de la Sephora este produsul perfect pentru femeile ce nu se sperie de nicio provocare si care sunt obisnuite sa se rasfete cu cele mai bune produse de frumusete. Formula crema a Outrageous Rouge ofera rezistenta de lunga durata, alaturi de nuante puternice.

Premiul II – un set Jimmy Choo “Flash” constand in Apa de parfum 100 ml, lotiune de corp si o geanta chic “Flash” este unul dintre cele mai apreciate parfumuri lansate de catre designerul Jimmy Choo. Aroma acestuia este accesoriul perfect pentru o seara memorabila, in care sa fii vedeta serii. Pentru a completa experienta, foloseste si lotiunea de corp “Flash”, care iti va catifela pielea. Setul contine si o geanta chic de seara. Parfumurile Jimmy Choo sunt disponibile in Romania exclusiv in reteaua de magazine Sephora.

Premiul III consta in Rexaline Premium Anti-Aging Expert Eye Care X-treme Corrector si Rexaline Anti-Aging Restructuring Serum X-treme Booster
Rexaline Premium Anti-Aging Expert Eye Care X-treme Corrector – Pielea fina din jurul ochilor va fi rasfata datorita acestei creme senzationale. Ridurile si liniile fine vor fi estompate instantaneu, iar pungile de sub ochi vor disparea. Aceasta crema de la Rexaline va reda privirii tale luminozitatea ravnita.

Premiul IV consta in Too Faced Ruj “Melted”, Too Faced Mascara “Better Than Sex”, paleta Too Faced “Cat Eyes” si Too Faced “Sweethearts” Blush
Too Faced “Sweethearts” Blush – Acest blush va oferi pometilor tai un strop de imbujorare, pentru a construi un look romantic fara cusur. Melanjul de trei nuante iti va face pielea sa se bucure de o stralucire de invidiat!
Paleta Too Faced “Cat Eyes” – Daca iti doresti sa stapanesti look-ul “Cat Eyes”, paleta de la Too Faced este ajutorul perfect. Aceasta contine 9 nuante de farduri, avand texturi diferite...

Sursa: elle.ro | Tragere la sorti | Expira:15 februarie • Participa Aici •