Concurs Ajuta-i sa-si faca treaba: Castiga 2 tablete

WALL-STREET.RO lanseaza campania de sfaturi gratuite pentru politicieni "Ajuta-i sa-si faca treaba". Clasa politica romaneasca a dovedit in ultimii 25 de ani ca nu este nici pe departe un exemplu de buna guvernare. Motivele le gasiti voi. Noi va ajutam sa le transmiteti cateva sfaturi despre cum sa isi faca treaba mai bine in 2015.

Nu stim daca vom deveni nemti peste noapte, dar putem incerca, fiecare dintre noi, sa schimbam ceva in bine in Romania. wall-street.ro va strange in perioada 6 ianuarie - 15 februarie sfaturile voastre pentru politicieni, fie ca se adreseaza membrilor Guvernului, presedintelui Romaniei, parlamentarilor si alesilor locali.

Asteptam sugestiile dumneavoastra cu privire la ce pot face politicienii pentru o societate mai buna in 2015. Ce sfaturi aveti pentru ei astfel incat sa construiasca o societate si o economie mai sanatoasa?

WALL-STREET.RO va premia cele mai bune sfaturi pentru politicieni si, la finalul campaniei, vom trimite aceste sfaturi gratuite catre Guvern, Presedintie sau, dupa caz, catre parlamentarul care va reprezinta. Punem la bataie 2 tablete ca sa iti urmaresti politicianul "favorit" oriunde si oricand.

Sursa: wall-street.ro | Tragere la sorti | Expira:15 februarie • Participa Aici •