Castiga un robot de bucatarie “masterchef” cu vas din inox

Cred ca v-ati dat seama pana acum cat de mult iubesc conservele Sun Food si oamenii frumosi care se afla in spatele acestor delicii care ne fac viata mai usoara in bucatarie. Ei bine, dragii mei prieteni de la Sun Food implinesc 8 ani de existenta in luna decembrie. 8 ani frumosi in care ne-au incantat cu produse de calitate si cu multe surprize absolut minunate. Cu ocazia acestei frumoase aniversari, va invit, alaturi de Sun Food, la un concurs cu adevarat special!

Cine poate participa:

Orice pasionat de gatit, de mancare sanatoasa, de stare de bine, persoane fizice, inclusiv bloggeri.

Cum participi?

- Pregatesti 2 preparate diferite cu unul din produsele Sun Food, asezi frumos masa de sarbatoare si impreuna cu preparatul final, conserva Sun Food folosita si multa voie buna, faci cate 2 fotografii pentru fiecare preparat in parte!
- Daca ai un blog ne-am bucura sa vedem retetele publicate. In cazul in care postezi retetele pe blogul personal, trebuie sa introduci urmatoarea specificatie “Particip cu aceste retete la concursul Masterchef la mine acasa cu Sun Food, de pe blogul Laura Adamache Retete Culinare“. Ambele linkuri trebuie introduse obligatoriu in postarea de pe blogul tau.
- Inscrie retetele tale in pagina dedicata acestui concurs: Concurs Masterchef la mine acasa cu Sun Food

Sursa: lauraadamache.ro | Jurizare | Expira:10 ianuarie • Participa Aici •