Castiga o invitatie la cursul intensiv Time Management

Time Management – curs intensiv cu strategii concrete despre cum sa-ti organizezi viata si sa valorifici timpul la maximum

Ti s-a intamplat vreodata sa cunosti o persoana care parea sa aiba timp pentru toate, oricat de multe si de diverse erau ocupatiile sale? 
Ti s-a intamplat sa te intrebi cand vei apuca sa rezolvi tot ce ai de rezolvat?
Ti-ai dorit vreodata ca ziua sa aiba mai mult de 24 de ore?

Cum ar fi daca, la final de zi, ai pleca de la birou cu sentimentul ca totul este in ordine, relaxat ca toate activitatile de pe To Do List au fost indeplinite?
Cum ar fi daca timpul nu ti-ar mai scapa printre degete si ai invata sa-l valorifici la maximum, ca sa faci tot ce-ti doresti?
Vino la Time Management, un curs despre cum sa ai grija de cea mai pretioasa resursa pe care o ai la dispozitie: timpul. Un curs despre Life Management, dincolo de ideea de Time Management. Si asta pentru ca, de fapt, nu poti controla timpul. Ce poti face, in schimb, este sa-ti gestionezi actiunile si prioritatile.

Participa la concurs in perioada 14 - 26 ianuarie 2015 si poti castiga unul dintre cele 2 premii constand intr-o invitatie la Time Management – curs intensiv cu strategii concrete despre cum sa-ti organizezi viata si sa valorifici timpul la maximum.
 Raspunde la urmatoarea intrebare: In acest moment, crezi ca esti suficient de organizat si productiv in viata ta?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira:26 ianuarie • Participa Aici •