Castiga o invitatie dubla la filmul “MORTDECAI”

MORTDECAI
Jucandu-i pe degete pe niste rusi furiosi, serviciul britanic MI5, sotia sa cu picioare lungi si un terorist international, afabilul Charlie Mortdecai (Johnny Depp), dealer de arta si adesea escroc, calatoreste pe tot globul inarmat doar cu sarmul sau personal pentru a recupera degraba o pictura despre care se spune ca ar avea inscriptionat codul secret al unui depozit bancar, unde s-ar afla ascuns aurul nazistilor.

CINE E CHARLIE MORTDECAI?
Trecut pe lista ticalosilor cu sarm invincibil si a aventurierilor sireti, Johnny Depp il intruchipeaza pe Charlie Mortdecai, un aristocrat britanic aflat permanent in jena financiara, care e protagonistul noii comedii de actiune, Mortdecai. Bazat pe charismaticul anti-erou din cunoscuta trilogie a lui Kyril Bonfiglioli (Don’t Point That Thing at Me, Something Nasty in the Woodshed si After You with the Pistol), Charlie Mortdecai este un „bon vivant” de profesie si ocazional dealer de arta, care se afla tot timpul in pana de bani.

Participa la concurs in perioada 15 – 22 ianuarie 2015 raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la filmul “MORTDECAI”, oferita de Hollywood Multiplex!
Raspunde la urmatoarea intrebare: Cand are loc premiera filmului “MORTDECAI”?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira:22 ianuarie • Participa Aici •