Castiga o folie de protectie din sticla securizata pentru telefonul tau

Oricine detine un smartphone stie ca ecranul este de regula foarte sensibil si daca l-ai spart, ai cam terminat-o cu acel telefon.
Pentru a evita zgarieturile sau pentru a-i oferi o protectie adecvata, majoritatea din voi aplica o folie protectoare din plastic. Fie ca este lucioasa sau mata, ea asigura o protectie minima pentru zgarieturile superficiale, dar in niciun caz impotriva socurilor puternice.

Pentru a rezolva problema ecranului foarte sensibil al dispozitivelor inteligente, s-a inventat folia de protectie din sticla securizata. Cel mai important beneficiu al unei folii din sticla securizata este protectia ridicata pe care o ofera display-ului, iar in cazul unui soc, folia se va sparge protejand display-ul telefonului.

Pentru a intra in concurs si a castiga o folie de sticla securizata (indiferent de modelul telefonului), iata ce trebuie sa faceti:

- Like paginii de Facebook temperedglass.ro
- Share public al acestui articol pe Facebook
- Comentariu la acest articol cu raspunsul la intrebarea “Care este cel mai important beneficiu al unei folii din sticla securizata?”.

Sursa: faravirusi.com | Tragere la sorti | Expira:14 februarie • Participa Aici •