Castiga lunar un parfum de firma

Pentru a participa la Concursul "Castiga lunar un parfum oferit de HIRIS.ro", orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la Newsletter-ul www.hiris.ro, accesand link-ul “Concurs Newsletter”, aflat pe homepage-ul www.hiris.ro, in perioada 19 Ianuarie 2015 – 23 Februarie 2015. Participarea la concurs nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

Pentru a se abona la newsletter, Participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida si numele sau real, folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente. Fiecare adresa de e-mail inscrisa va primi un ID de abonare, care este numar natural unic. O adresa de e-mail poate primi cel mult un ID de abonare. Prin inregistrarea in Concurs, participantii isi dau acordul expres pentru utilizarea datelor lor personale si a imaginii in scopuri publicitare.

Premiul Concursului este unul din parfumurile Giulia Nahmany Glam Love 50 ml Eau de Parfum (parfum de dama, in cazul in care castigatorul este o doamna) si Valentino Uomo 50 ml Eau de Toilette (parfum barbatesc, in cazul in care castigatorul este un domn). Premiul va fi trimis castigatorului/oarei prin curier, cu plata taxelor la organizatorul concursului, in cel mult 5 zile de la anuntarea acestuia/eia.

Sursa: hiris.ro | Tragere la sorti | Expira:23 februarie • Participa Aici •