Castiga bilete la concertul „Forever Love” Direcția 5

Direcția 5 le va cânta de dragoste timișorenilor, în 16 februarie, pe scena sălii Capitol. Muzicienii promit „declarații muzicale de dragoste, refrene seducătoare și amintiri răscolitoare”. Pentru că nu vrem să ratați această seară dedicată iubirii, tion.ro pune la bătaie două bilete la concertul „Forever Love”.

Concertul pe care Direcția 5 îl dedică „miracolului îndrăgostirii” poartă titlul celui mai recent hit realizat de trupă în colaborare cu Lidia Buble: „Forever Love”. Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Șeicărescu, Marius Keseri și Carmin Ionescu le promit admiratorilor muzicii lor „o seară de neuitat, cu melodiile ce au făcut istorie, pornind de la începutul carierei și până astăzi, povești de iubire și cele mai frumoase declarații muzicale dragoste, refrene seducătoare și amintiri răscolitoare”. Din programul serii nu vor lipsi hit-uri precum „Am nevoie de tine”, „Dacă ai ști” sau „Te voi aștepta”. Concertul „Forever Love” va avea loc la sala Capitol, luni, 16 februarie, de la ora 19.

Pentru concertul Direcția 5, tion.ro oferă două bilete. Pentru a participa la concurs, tot ce trebuie să faceți este să accesați pagina de Timis online tion.ro, să dați share postării despre concert și să lăsați un comment prin care să vă anunțați participarea.

Sursa: tion.ro | Tragere la sorti | Expira:28 ianuarie • Participa Aici •