Castiga 5 premii oferite de Editura Litera

Cartea Olive Kitteridge de Elizabeth Strout, aparuta la Editura Litera, sta la baza miniseriei de succes realizata de HBO, care a primit trei nominalizari la Premiile Globul de Aur 2015. in plus, cartea a obtinut Premiul Pulitzer pentru fictiune in 2009.

Volumul contine treisprezece povestiri scrise cu profunda intelegere si simpatie pentru natura umana dezvaluie momentele de tristete sau de revelatie ale unor oameni cât se poate de obisnuiti. Olive Kitteridge este firul calauzitor ce traverseaza toate aceste crâmpeie de viata. Fosta profesoara de matematica, personalitate puternica si mizantropa, aceasta cunoaste suferinta de a-si vedea unicul fiu instrainându-se treptat de ea. Dezamagirea ia forma casatoriei lui Christopher, copilul iubit, cu o femeie pe care abia o cunoaste si de care va divorta dupa un an. Fire dificila si nesociabila, Olive isi pierde ultimul prieten adevarat când sotul sau, Henry, sufera un atac cerebral si isi petrece restul vietii intr-o stare vegetativa. Toate aceste experiente o conduc la concluzia ca toti ne nastem si murim singuri.
Participa la concurs in perioada 15.01.2015 - 29.01.2015 si poti castiga unul dintre cele 5 premii oferite de Editura Litera , constand cartea Olive Kitteridge, cartea care sta la baza miniseriei de succes HBO .
Raspunde la urmatoarea intrebare: Cate povestiri contine cartea Olive Kitteridge?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira:29 ianuarie • Participa Aici •