Concurs: Castiga Perfectil – supliment pentru par bogat, piele sanatoasa, unghii rezistente

Sezonul rece este cunoscut drept cel mai puternic inamic al sanataţii, in principal din cauza schimbarilor de temperatura, care favorizeaza slabirea sistemului imunitar. In plus, stresul sau obiceiurile alimentare necorespunzatoare sunt un factor aditional ce pericliteaza aportul de nutrienti esentiali in bunastarea sanatatii, astfel ca parul si unghiile isi pierd rezistenta, iar pielea devine mai uscata si mai aspra.

Este atat de simplu sa dai o nota de frumusete parului, pielii si unghiilor cu doar un produs: Perfectil! Conceput special sa suplineasca procesul de ingrijire zilnica, Perfectil este un supliment alimentar recomandat la orice varsta atat femeilor, cat si barbatilor. Bazat pe cercetari stiintifice si cu o formula ce contine 22 nutrienti esentiali in sanatatea organismului, Perfectil imbina ingrediente “cheie” pentru un par bogat, piele sanatoasa, unghii rezistente.  

Participa la concurs in perioada 7 – 17 noiembrie 2016 si poti castiga unul dintre cele 3 premii oferite de Perfectil, fiecare continand cate o cutie produs perfectil!

Raspunde la urmatoarea intrebare: Castiga si tu un premiu Perfectil, raspunzand la intrebarea Cati nutrienti esentiali contine Perfectil?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira: 17 noiembrie
Da share si participa AICI