Castiga o invitatie dubla la concertul sustinut de Tudor Gheorghe la Sala Palatului

Tudor Gheorghe revine la Sala Palatului cu anotimpul renasterii

3 martie. 2016. Uluitor. Zguduitor. Incredibil. Primavara lui Tudor Gheorghe nu s-a incheiat! Acesta este un adevarat breaking-news. 

De peste un deceniu, Tudor Gheorghe ne rasfata cu “Anotimpurile poeziei romanesti”. Fiecare anotimp a fost celebrat alaturi de milioane de spectatori. Iata ca anul acesta, “olteanul absolut” revine, la 3 martie, cu „Primavara simfonic”, la Sala Palatului. Pe marea scena se vor intalni trei institutii: Orchestra Nationala Radio, Corul National de Camera ”Madrigal” si Tudor Gheorghe!

Albumul "Primavara Simfonic" cuprinde piese cunoscute de admiratorii lui Tudor Gheorghe, precum "Dorul calator", "Antiprimavara" (pe versuri de Adrian Păunescu), "Valsul rozelor" (pe versuri de Alexandru Macedonski),"Salcamii" (pe versuri de Arhip Cibotaru), "Note de primavara" (pe versuri de George Bacovia) etc.

Participa la concurs in perioada 18 ianuarie – 26 februarie 2016, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga o invitatie dubla concertul sustinut de Tudor Gheorghe de pe 3 martie, Sala Palatului!

Raspunde la urmatoarea intrebare: Cand are loc concertul sustinut de Tudor Gheorghe?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira: 26 februarie
Distribuie concursul si participa AICI